Aktuality podle tagu
V boxu níže dosaďte za "tag:" kód tagu.
Například tag: tag1. Nebo tag: tag2. Atd.

Představujeme projekt Participace 21

23. 05. 2019

Od začátku letošního roku převzala organizace Institute H21 participační aktivity společnosti D21, s.r.o., které pokračují nadále pod názvem Participace 21.

Díky této aktivitě můžete zapojít své občany, žáky a studenty nebo organizace do rozhodování.

Pod novým názvem Participace 21 budeme nadále šířit myšlenku zapojování široké veřejnosti do rozhodování a za tímto účelem nabízet naší softwarovou platformu D21. Nástroj, který pomáhá při rozhodování a nalezení širší shody nejen ve školáchměstech a obcích, ale nově také v neziskových organizacích. Podívejte se na naše zbrusu nové stránky. 

PARTICIPACE 21

Moje škola - Můj hlas - pojďme žáky a studenty naučit základním principům demokracie přímo v praxi díky našemu novému projektu. Účast je pro základní i střední školy zdarma.

Vaši žáci a studenti si mohou vyzkoušet různé typy hlasování. Můžete tak zajímavě zpestřit jejich výuku před koncem školního roku. Aktivita není časově náročná ani příliš nezatíží Vaše pedagogy. Projekt bude probíhat na Vaší škole od 27. května do 7. června 2019. Zjistěte více informací a přihlaste se ještě dnes.

Co se jim od ledna povedlo?

Realizovali jsme participativní rozpočet ve městě New York. Organizovali jsme hlasování pro nejoblíbenějšího podnikatele Prahy 5. Zahájili jsme participativní projekt v Jeseníku. Laboratoř Nadace Vodafone ocenila náš tým, který realizuje participativní rozpočty na středních školách. Aby Vám už neunikly žádné novinky sledujte naše sociální sítě.

Sledujte iniciativu na Facebooku a LinkedInu

Aby Vám už nic podstatného neuniklo.
Facebook & LinkedIn 


Štítky: Zapojování veřejnosti (Role města, tag6)